Breaking News
Loading...

Media News

Tech News

Random Post

Recent Post

31 Temmuz 2008 Perşembe
Elif Dizisi 5.Bölüm Özeti

Elif Dizisi 5.Bölüm Özeti


Elif’le Mustafa’nın evleneceğini öğrenen Ahmet deliye döner. Oğlu için endişelenen Mine, bunu oğlunun tatilde aşık olduğu kıza karşı gelmelerine yorar. Kızı getirip tanıştırmasını ister. Ahmet tatildeki kızdan nefret ettiğini söylediğinde Mine üzülsün mü sevinsin mi bilemez. Hemen bunu fırsat bilip Melek’le Ahmet’i tekrar birleştirme çabasına girer. Beyninde fırtınalar kopan Ahmet ise ordan oraya koşturur. Sonunda dayanamaz ve Elif’i yazlık köşke kaçırır. Bu kasırgayı fark eden Mustafa da soluğu orda alır. İlhan’la eğlenceli çekişmesi sırasında evde olanlardan haberi olmayan Yağmur Mustafa ile Elif’in evlenecekleri haberi üzerine Kazım’ı da yanına alıp yazlık köşkte yaşanacak felakete engel olmaya gider. Kazım’ın ordaki bir yanlış anlaması işleri içinden hiç çıkılmaz bir düğüme sürükler. Öte yandan, Aslan’ın gayrımeşru oğlu Rıdvan Aslan’dan şirkette önemli bir görev kapmayı başarır. Ve Nilgün de ortadaki kördüğümü kendi lehine çevirme çabalarına hız kesmeden devam eder.


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 31 Temmuz Perşembe 20:40'ta atv'de

26 Temmuz 2008 Cumartesi
no image

Benden bir tane daha yok!

Hülya Avşar'la oynadığı ped reklamıyla tanınan Nil Erkoçlar şu sıralar atv'deki 'Elif' dizisinde oynuyor.
Dizide Yağmur karakterini canlandıran Erkoçlar, "Benden bir tane daha olduğunu sanmam" dedi.atv'nin sevilen dizisi 'Elif'te evin küçük kızı Yağmur'u canlandıran Nil Erkoçlar, kısa zamanda izleyicinin beğenisini kazandı. 10 yaşından beri oyunculuk yapan Erkoçlar'ı biz aslında Hülya Avşar ile beraber oynadığı ped reklamıyla tanımaya başladık. Arkasından, 'Seni Yaşatacağım', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Emret Komutanım' gibi birçok dizide oynayan Erkoçlar şimdi de 'Elif' ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Genelde asi ve başına buyruk genç kız rollerinde gördüğümüz genç oyuncu bu tarz karakterleri canlandırmaktan rahatsız olmadığını belirterek "Nasılsa zaman geçtikçe farklı rolleri de canlandıracağım" diyor.
REKLAMLA TANINDIM
* Biraz kendinizden bahsetmenizi isteyeceğim... 26 Mart 1986 İstanbul doğumluyum. Bu sektöre ilk adımı, henüz 10-12 yaşlarındayken cast ajansına yazılarak attım. Dört sene boyunca birçok reklamda rol aldım. Bu arada lise yıllarında tiyatro eğitimimi tamamlayıp, 'TÜRVAK'ta sinema ve televizyon eğitimi aldım.* Sizin modellik geçmişiniz de var sanırım, değil mi? On dört yaşındayken Elit modellik yarışmasına başvurdum. Yaşım küçük olduğu için yarışmaya katılamamıştım ama bu yarışmaya katılamamam belki benim için çok daha büyük bir şans oldu. Çünkü orada Gaye Abla'yla (Gaye Sökmen) tanışma şansını yakaladım. Yarışma akşamı bana telefon edip benimle çalışmak istediğini söyledi.* 'Elif'in çekimleri nasıl gidiyor? Dizi çekimleri o kadar keyifli gidiyor ki çoğu zaman yorgunluğumuzu bile unutuyoruz. Ben çalıştığım setlerde genelde hiç bir problem yaşamam çünkü, orada çalışan set arkadaşlarımın ne kadar emek verdiğini ve ne kadar yorulduklarını her zaman hatırlarım.
ÇOK UTANGACIMDIR
* Şimdiye kadar canlandırdığınız karakterler biraz asi tiplerdi. Neden hep bu tarz roller biçiliyor size? Bir nedeni yok. Beni yaşıma uygun rollerde değerlendiriyorlar. Açıkçası şikayetçi değilim, çünkü nasılsa zaman geçtikçe farklı rolleri de canlandıracağım. Biraz egosantrik olacak ama ben, bir tane daha benden olduğunu düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde bana gelen her rolün hakkını vereceğim.* Biraz asi bir tarzınız olduğu için bu roller geliyor olabilir mi? Aslında hiç alakası yok... İmajlar aynı olabilir ama duygular her zaman farklıdır. Aslında özel hayatımda bambaşka bir yapım var. Mesela özel hayatımda çok utangacımdır, ama kamera karsısına geçtiğimde her şey değişiyor. İşte oyunculuk böyle bir şey herhalde. Her 'kayıt' kelimesinde farklı bir ben, farklı bir duygu ortaya çıkıyor.
MUSTAFA KIZIL - SABAH
24 Temmuz 2008 Perşembe
4.Bölüm : Elif ve Ahmet'i Neler Bekliyor...

4.Bölüm : Elif ve Ahmet'i Neler Bekliyor...


Melek’in hamile olduğunu öğrenen Elif beyninden vurulmuşa döner, ne yapacağını bilemez. Üstelik Melek bunu kimselere anlatmaması için Elif’ten söz alır.Elif , Melek için çok üzülür, onun ve bebeğinin mutluluğu için aradan çekilmeye karar verir. Elif, Ahmet’ten ayrılmak için her yolu dener, ama bu hiç kolay olmayacaktır; çünkü Ahmet’in onu bırakmaya niyeti yoktur. Elif’in tavrındaki değişikliğe anlam veremez. Öte yandan Ahmet’i Elif’e kaptırdığını gören Nilgün hırslanır, kıskançlıkla olmadık şeyler yapar.Bu arada Elif Cemil’e yakalanır. Ona söylenen bir yalan, Elif’in bundan sonraki hayatının akışını değiştirecektir.Bu arada kayıp babaanne bulunur, ama çok hastadır, paraya ihtiyaç vardır. Ablasını bulmak için malikaneye gelen İlhan, yardımı Yağmur’dan istemek zorunda kalır ve bu ikili için yeni bir macera başlar.
17 Temmuz 2008 Perşembe
no image

Elif Dizisi 3.Bolum Ozeti

Bir anlık gafletle Elif’ten şüphelenmiş olan Ahmet pişman olmuş, Elif’in peşinden gelmiştir. Kardeşinin kendisine bıçak çekmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Elif’i Ahmet gelip kurtarır. Kapkaççı sandığı İlhan’ı pataklamaya başlar ve bu boğuşma sırasında bıçak darbesi alır. Elif, yaralandığını ailesinden saklamak zorunda olan Ahmet’e Oğuz’un evinde bakar. İki aşık orda birbirlerinden hiç kopamayacaklarını anlarlar. Bu arada Aslan Bey Ahmet’in aşık olduğu kızın kim olduğunu bulması için eski polis Cemil’i devreye sokmuştur. Bu nedenle malikanedekiler şüphelenmesin diye
Elif işe gider ve orda büyük bir sürprizle karşılaşır...
16 Temmuz 2008 Çarşamba
no image

Elif Dizisi 3.Bolum

Elif Dizisi Bölüm 3 / Yeni Bölüm 17 Temmuz Perşembe 20:40'ta
no image

Ankette Son Durum

Dizinin ilk bölümünü nasıl buldunuz? anketimize olan yoğun ilginzden dolayı ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.Şu an ankette ;

Süperdi seçeneği 884 oyla %88
İdare Eder seçeneği 78 oyla %7
Beklediğimden kötü seçeneği de 41 oyla %4 oy almışlardır.Anekete katılım devam etmektedir.
10 Temmuz 2008 Perşembe
no image

Elif Dizisi 2.Bolum Fragmani

7 Temmuz 2008 Pazartesi
ilk Bölümü Tüm Ekip Beraber İzledi

ilk Bölümü Tüm Ekip Beraber İzledi

atv'nin yeni romantik komedisi 'Elif' önceki akşam görücüye çıktı. Keremcem ve Yasemin Allen'in başrol paylaştıkları dizinin oyuncuları, ilk bölümü çekimlerin yapıldığı malikanede birlikte izledi. Birbirinden gerçek kimliklerini saklayıp aşk yaşamaya başlayan iki gencin hikayesini konu alan 'Elif'in kadrosu, keyifli bir gece geçirdi. SOYSERT DE GİTTİ Play Prodüksiyon'un yapımcılığında Bülent İşbilen tarafından yönetilen 'Elif' dizisinin ilk bölümünü izleyenler arasında; Yasemin Allen, Birkan Sokullu ve Gaye Gürsel'in oyuncu koçluğunu yapan Dolunay Soysert ile besteci Aykut Gürel de yer aldı. 'Elif'in oyuncu kadrosunda; Serdar Gökhan, Suna Yıldızoğlu, Gaye Gürsel, Birkan Sokullu, Nil Erkoçlar, Ferdi Akarnur, Tuncay Akça, Rıza Kocaoğlu, Burcu Günay gibi ünlü isimler yer alıyor.

4 Temmuz 2008 Cuma
no image

ilk Bolum ve Anketimiz

Elif Dizisi ilk bölümüyle dün akşam yayınlandı.Sizlerin ilk bölüm hakkında düşüncelerinizi öğrenmek adına ankatimizi başlattık.Bir ay sürecek olan anketimize katılımlarınızı bekliyoruz...
2 Temmuz 2008 Çarşamba
Nil Erkoçlar

Nil Erkoçlar





Nil Erkoçlar
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 1986

İlk olarak Hülya Avşar'la oynadığı Molped reklamlarında tanındı. Daha sonra Kadir İnanır'ın başrol oynadığı Bütün Çocuklarım dizisinde oynadı. En son oynadığı rol Emret Komutanım adlı TV dizisinde rol aldı.Elif
Dizisindeki rolü Keremcem'in kardeşi...
Back To Top